Tuva er utdannet psykolog fra NTNU (2019), og har erfaring med samtaleterapi for barn, ungdom, voksne, familier og par. Hun skrev hovedoppgave om seksualitet og trygg kommunikasjon i parforhold.

Tuva er spesielt interessert i hvordan våre tidlige tilknytningsmønstre spiller seg ut i aktuelle relasjoner, og hvordan vi gjennom å bevisstgjøre oss disse kan skape sunnere, sannere og lykkeligere forhold, til oss selv, venner, familie, kjæreste, kolleger og samfunn. Hun har bred erfaring fra arbeid med traumer, og har stor forståelse for hvordan små og store hendelser fra fortiden kan påvirke hvordan vi lever ut nåtiden. Hun jobber med bevisstgjøring av følelser, og hvordan vi kan møte og uttrykke disse på en god måte fremfor å forsøke å unngå dem.

Tuva er utdannet yogalærer og har undervist både yoga og meditasjon siden 2013. Gjennom arbeid som psykolog og som retreatfasilitator har hun årevis med erfaring i å holde et trygt rom for selvutforskning og personlig vekst. Hun tror at vi ved å kjenne oss selv godt, kan vi også bedre navigere oss gjennom livets gleder og sorger, utfordringer og feiringer.

Med sitt helhetlige syn på helse og sitt åpne sinn søker hun å finne gode løsninger sammen med deg, slik at vi kan skape varige endringer så du kan få det bedre både fysisk, mentalt, emosjonelt og sosialt. 

Tuva snakker norsk, engelsk og spansk.

Bestill time

Link til videorom

Tuva Røskar

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss.

Sosiale medier