Trine er sertifisert coach i Den Norske CoachForening DNCF. Hun har jobbet som coach siden hun var ferdig med utdannelsen i 2010, og har lang erfaring med barn, ungdom og voksne.
Trine har en helhetlig tilnærming og filosofi med sine kunder, der hun ser hele mennesket når hun går inn i en prosess for å hjelpe og bidra til best mulig resultater for den enkelte.
Hun har også lang og god erfaring med mindfulness, yoga, meditasjon og flere andre terapiformer. Dette gjør at hun kan ta i bruk en rekke verktøy, metoder og teknikker fra et betydelig repertoar for å hjelpe sine kunder.
Trine er opptatt av å bygge god selvfølelse hos dem som kommer til henne og ønsker med det at kunden skal sitte igjen med en solid verktøykasse for livsmestring, samt en plan for å ta den i bruk. Når selvfølelsen er på plass, er det rom for læring, mestring, gode relasjoner, glede, mening, trygghet og livskvalitet.

 
Trine driver en egen blogg, er grunder og utvikler egne kurs/foredrag med fokus på selvfølelse og livsmestring. Hun står bak den frivillige organisasjonen Go´nok og brenner for coaching som fag og bidrar til å sette standarden for dette i Norge.

Link til videorom

Bestill time

Trine Øfsti Bråten

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss.

Sosiale medier