Hvordan bestiller jeg?

Det er enkelt å bestille time hos ePsyk og det er ingen krav til henvisning. Vi har ledige timer både på dagtid og kveldstid.

Ved å klikke på Bestill time vil du komme til vår elektroniske booking-kalender, hvor du kan se ledige tider og bestille time hos ønsket psykolog eller psykiater.

Send oss en e-post om du ikke ser noen ledig time så finner vi en time til deg!

Hvordan fungerer video?

Etter bestilling får du en automatisk e-post med bekreftelse på timebestillingen din. Noen minutter før videokonsultasjonen starter vil du få en SMS med en linke til et sikkert (kryptert) elektronisk samtalerom.

Når du ankommer samtalerommet vil du bli bedt om å skrive inn navnet ditt og gi tilgang til kamera og mikrofon. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome nettleser da denne er mest stabil med tanke på tilganger, samt video og bildeoverføring. Du kan også bruke mobiltelefonen din og klikke på linken rett fra SMS. Du kan også bruke egen app fra videoleverandør Whereby.com.

Når du har skrevet inn navn, gitt tilgang til kamera og mikrofon er klar klikker du på “bank på” og behandler slipper deg inn når dere begge er klar og til avtalt tid. 

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss.

Sosiale medier