Odd Sigurd er utdannet barnevernspedagog og har videreutdanning i coaching og relasjonsledelse. Han har i over 20 år jobbet med mennesker i ulike livsfaser. De siste 11 årene har han arbeidet som jobb og markedsveileder i attføringsbransjen og som jobbspesialist i NAV. Odd Sigurd har drevet mye med karriereveiledning og har hjulpet mange mennesker inn i arbeidslivet som grunnet psykiske/fysiske utfordringer ikke selv klarte å skaffe seg en jobb. Han har god kunnskap om arbeidsmarkedet og utdanningssystemet og har også holdt jobbsøkerkurs og kurs i motivasjon og endringsprosesser. Grunnet sin lange erfaring i attføringsbransjen og NAV kjenner han NAV systemet godt og kan også være en god rådgiver i forhold til det.

Odd Sigurd bruker coachende virkemidler og har sin spesialitet i å motivere folk til å se nye muligheter og hjelpe dem til å anerkjenne egne ressurser. Han har i mange år sett hvor viktig det er med en god samtalepartner når man står litt fast, og at det kan være til god hjelp for å finne ut hva man vil og hva man skal gjøre. Han tilbyr også konkret rådgivning innen utdanningsvalg samt hjelp til alt i jobbsøkerprosessen, CV søknad og intervjutrening. 

Karriereveiledning passer for alle som ønsker nye utfordringer både de som skal velge utdanning for første gang, eller de som trenger omskolering på grunn av sykdom, arbeidsledighet eller andre forandringer i livet. Som karriereveileder ønsker Odd Sigurd å være en god samtalepartner og støtte for deg som ønsker å utforske muligheter i arbeidslivet eller innen utdanningssystemet, og som trenger hjelp til å finne ut hva du vil. Sammen kan vi diskutere strategier og løsninger som kan bringe deg nærmere dine mål.

Odd Sigurd snakker norsk og engelsk

Link til videorom

Bestill time

Odd Sigurd Dahle

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss.

Sosiale medier