Hilde er psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi, utdannet ved Universitetet i Tromsø. Hun har jobbet med et bredt spekter av psykiske lidelser hos barn, unge og voksne. Hun har erfaring med behandlingstilnærminger som Kognitiv Terapi, Emosjonsfokusert Terapi, Aksept- og Forpliktelsesterapi og Eksponeringsterapi ved ulike angsttilstander.

I tillegg har hun en bachelorgrad i Helsepsykologi fra Universitetet i Oslo. Gjennom denne har hun tilegnet seg kompetanse på hvordan fysisk-, psykisk- og seksuell helse, spiller inn på hverandre og påvirker hvordan vi har det. Hun har særlig erfaring med stress- og smerterelaterte plager, samt utfordringer knyttet til seksualitet og samliv.

Hilde er engasjert i faget sitt og kan hjelpe med mange ulike problemstillinger. Tilnærmingsmetode og behandling skreddersys den enkeltes ønsker og behov.

Hun er opptatt av at hjelpen skal være nyttig og logisk for mottaker. Hun tar imot alle tilbakemeldinger med takk, for å sikre at den enkelte får best utbytte av sine samtaler.

Hilde snakker godt norsk og engelsk.  

Bestill time

Link til videorom

Hilde Sølna

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss.

Sosiale medier